Warta

  • What is Welding Procedure Qualification

    Apa Kualifikasi Prosedur Las

    Apa Kualifikasi Prosedur Pengelasan Kualifikasi Kualifikasi Prosedur Las (Kualifikasi Prosedur Las, sing diarani WPQ) yaiku proses tes lan evaluasi asil kanggo verifikasi bener prosedur las las sing diusulake. Kualifikasi prosedur las minangka pangukuran penting ...
    Waca liyane
  • Application Fields of Automatic Welding

    Bidang Aplikasi Las Otomatis

    Bidang Aplikasi Welding Otomatis Kanthi pangembangan ekonomi, masarakat saya akeh gumantung marang permintaan energi. Transportasi pipa minangka sarana transportasi energi sing penting. Aman lan ekonomis mula wis digunakake kanthi akeh. Sing a ...
    Waca liyane
  • Future of Automatic Welding

    Masa Depan Pengelasan Otomatis

         Minangka tren kanggo konstruksi pipa cerdas mbesuk nggunakake mesin las pipa otomatis kabeh posisi. Tren persyaratan komprehensif mesin las pipa otomatis kabeh posisi jelas. Las pipa otomatis kanthi arti sejati ...
    Waca liyane
  • Automatic Pipeline Welding Machine Introduction

    Pambuka Mesin Las Pipa Otomatis

    Las otomatis diarani las pipa otomatis kabeh posisi. Iki digunakake nalika pipa baja tetep, sirah las muter ing pipa baja, sadharan kabeh-posisi pipa kanthi horisontal, vertikal lan munggah. Th ...
    Waca liyane
  • Selection Of Welding Process

    Pilihan Proses Las

    Cara mangan kawat las otomatis pipa: Kelancaran panganan kabel langsung mengaruhi kualitas las. Cara mangan kabel bisa dipérang dadi rong cara: nggambar kabel lan meksa kawat. Nalika kabel ditarik, bedhil las luwih cedhak karo posisi instalasi kabel ...
    Waca liyane
  • Portable Pipeline Automatic Welding Equipment

    Peralatan Las Otomatis Pipa Portabel

         Penemuan mesin las otomatis kabeh posisi pipa nyadari las tanpa awak lan ngatasi masalah manawa pambangunan pipa petrokimia ora bisa dilas kanthi manual. Mesin las pipa otomatis kabeh posisi minangka otoma ...
    Waca liyane
  • Current Status and Trends of Automatic Welding

    Status Saiki lan Tren Welding Otomatis

    Status Saiki lan Tren Welding Otomatis Peralatan las otomatis kanggo pasokan banyu termal minyak lan gas domestik lan industri pipa liyane bisa digunakake kanggo welding pipa datar, welding vertikal, pengelasan horisontal, pengelasan overhead, pengelasan ...
    Waca liyane
  • What Are The Commonly Used Welding Methods For Long-distance Pipeline Welding

    Apa Cara Las sing Paling Umum Digunakake Kanggo Las Pipa Jarak Jauh

    Apa Cara Las sing Paling Umum Digunakake Kanggo Las Pipa Jarak Jauh Saiki, cara instalasi lan welding sing umum digunakake kanggo pipa jarak jauh ing omah lan ing luar negeri utamane kalebu las busur elektroda, las busur tungsten argon manual, lan leleh lan gas terlindung semi- a ...
    Waca liyane
  • The Influence Of Welding Speed On Welding Forming

    Pengaruh Kacepetan Welding Ing Formulir Las

    Pengaruh Kecepatan Las Welding Formulir Mesin las otomatis kabeh posisi pipa sing diproduksi dening Tianjin Yixin Pipe Equipment Co., Ltd. nggunakake fiksasi pipa lan crawling otonom kepala las kanggo nyadari welding otomatis kabeh posisi (las 5G) saka pipa. Kita ...
    Waca liyane
  • GMAW/FCAW Pipeline Automatic Welding

    Pengelasan Otomatis Pipa GMAW / FCAW

      MEELOMASI OTOMATIS GMAW / FCAW PIPELINE Mekanisasi lan otomatisasi dadi topik utama ing masarakat saiki, lan iki uga minangka tren pangembangan sosial sing ora bisa diendhani. Las pipa otomatis minangka teknologi konstruksi las sing ngidini ...
    Waca liyane
  • What is the best weld reinforcement? Is it the higher the better?

    Apa penguatan las paling apik? Apa luwih dhuwur luwih apik?

    E1 & e2 ing gambar ing ngisor iki tegese penguatan las. Dhuwur ekstra ora mung dibutuhake dening proses las, nanging uga duwe pengaruh tartamtu marang operasi kapal sing aman, utamane umur lemes. Efek Pengelasan prau tekanan biasane las multi-pass (...
    Waca liyane
  • ISO and EN welding standard system

    Sistem standar las ISO lan EN

    Miturut divisi internal ISO / TC44, formulasi lan revisi standar las kasebut tanggung jawab khusus kanggo saben komite (SC). Klasifikasi barang standar umume dipérang dadi 9 kategori miturut urutan: materials Bahan las, (dening SC3); Tes ...
    Waca liyane