Produk Kita

Kualitas, Efisiensi Dhuwur, Awet lan Trep

Yen dibandhingake karo las manual, peralatan kita nggunakake metode adsorpsi magnetik, sing bisa ucul saka trek, tangan lan tenaga kerja gratis, lan nyedhiyakake produk lan layanan sing luwih apik adhedhasar ngirit biaya. Kita ngarep-arep menehi solusi las profesional.

Babagan Kita

Tianjin YIXIN didegake ing taun 2010 utamane melu R&D, produksi lan penjualan peralatan las otomatis kabeh posisi pipa, lan nyedhiyakake program pandhuan teknis welding pipa kanggo mbantu para pelanggan ngrampungake masalah teknis. Kita tetep konsep "Produk dhukungan teknis sing padhet, kualitas unggul nggedhekake pasar, layanan tulus kanggo promosi merek" negesake pusat-pusat lan pandhuan pasar…

Kauntungan Kita

Profesional, darmabakti lan andal

kanthi luwih saka 12 taun berkembang, yixin profesional nyedhiyakake solusi las sing paling cocog. kita mesthi darmabakti ing njelajah dadi luwih apik ing industri las. dadi profesional, darmabakti lan andal, mula kita bakal bisa dadi sing paling apik.

Professional, dedicated and reliable

Kauntungan Kita

Ketrampilan profesional

Utamane melu R&D, produksi lan adol peralatan las otomatis kabeh posisi pipa, lan nyedhiyakake program pandhuan teknis pipa pipa kanggo mbantu para pelanggan ngrampungake masalah teknis.

Professional skills

Kauntungan Kita

Layanan kualitas

Kita tetep duwe konsep "produk dhukungan teknis sing padhet, kualitas unggul nggedhekake pasar, layanan tulus kanggo promosi merek" negesake pamusat pelanggan lan pandhuan pasar, liwat produk sing andal lan efisien, layanan purna jual sing tanggung jawab ...

Quality service

Kauntungan Kita

Sertifikasi

Judhul kehormatan perusahaan sains lan teknologi, sertifikat ISO9001, ISO14001, OHSAS18001, judhul Kehormatan perusahaan kredit AAA, Kita duwe 5 Hak Cipta lan luwih saka 10 hak paten ...

Certification
ab1