Babagan Kita

factory

Tianjin YIXINdidegaké ing 2010 utamane melu R&D, produksi lan penjualan pipa las otomatis kabeh posisi, lan nyedhiyakake program pandhuan teknis pipa pipa kanggo mbantu para pelanggan ngrampungake masalah teknis. Kita tetep nduwe konsep "produk dhukungan teknis sing padhet, kualitas unggul nggedhekake pasar, layanan tulus kanggo promosi merek" negesake pamusat pelanggan lan pandhuan pasar, liwat produk sing dipercaya lan efisien, layanan purna jual sing tanggung jawab, kanggo mbantu perusahaan nggayuh sukses

Kauntungan

ico

Judhul kehormatan perusahaan sains lan teknologi

ico-(3)

Sertifikat ISO9001, ISO14001, OHSAS18001

ico (2)

Judhul kehormatan perusahaan kredit AAA

ico-(4)

Kita duwe 5 Hak Cipta lan luwih saka 10 hak paten 

Staff sing duwe pengalaman

Garansi Setaun

Persetujuan Kualitas

Pesenan Cilik Ditampa

Kinerja Produk

Reputasi

Rega Kompetitif

Teknik Profesional

Layanan Sawise Didol

Jaminan kanggo kabeh produk: Garansi setaun. Yen ana kegagalan sajrone siklus urip produk, perusahaan bakal nanggapi panjaluk layanan pelanggan sajrone 24 jam, menehi wangsulan sajrone 2 jam, lan ngatasi solusi sajrone 8 jam.

Komisi lan pelatihan: sawise peralatan teka ing situs panuku, kita bakal ngatur teknisi kanggo komisi peralatan ing situs kasebut sajrone wektu sing disepakati karo kalorone pihak lan nglatih personil sing relevan. Latihan kanggo operator kalebu prinsip operasi dhasar peralatan lan nangani kesalahan umum, supaya operator bisa ngoperasikake peralatan, perawatan lan pemecahan masalah kanthi mandiri.

Sawise periode garansi, bakul bisa nawakake layanan perawatan jangka panjang. Kita bakal langsung nindakake layanan kasebut sawise nampa konfirmasi pembeli lan proyek pangopènan. Sing tuku kudu mbayar biaya sawise konfirmasi kualifikasi layanan. Standar tenaga kerja layanan pemeliharaan lan rega alat ganti kudu disepakati karo kalorone pihak liwat kontrak layanan jangka panjang.

service
zs (1)

Sertifikat perusahaan ilmu pengetahuan lan teknologi

zs (2)

Sertifikat kredit AAA

zs (3)

Sertifikat hak cipta piranti lunak

zs (2)

ISO9001, ISO14001, OHSAS18001

zs-(3)

Sertifikat Kredit AAA

zs (1)

Sertifikat Paten Model Utilitas