Liyane

Gunaan Akeh Mesin Las Pipe Otomatis YIXIN

Peralatan las otomatis akeh digunakake ing las flange, las seam straight, lan welding pipa AC.

Mesin las otomatis YIXIN ora mung cocog kanggo las pipa lan tabung, nanging uga kanggo las flange, las datar, lan las jahitan lurus. Iki ora mung cocog kanggo las pipa darat lan lemah, nanging uga digunakake ing welding dhuwur kayata pipa AC. Kajaba iku, iki uga cocog kanggo pengelasan saka macem-macem kekandelan tembok, sakedik 5mm lan 100mm bisa nggayuh las sing sampurna. Iki minangka peralatan las sing akeh digunakake.

Las Pipa sing kandel banget

ds
other

HW-ZD-200 Digunakake Kanggo Las Pipa Kandel 85mm Kanthi 100% Pass Rate

Minangka produk utama YIXIN, HW-ZD-200 digunakake kanggo ngelas pipa super kenthel kanthi kekandelan tembok 85mm lan entuk asil sing sampurna. Iki sukses banget kanggo welding tembok sing kandel ing omah lan ing luar negeri.

Ing wulan Juni 2020, proyek renovasi lengkap wilayah kali kidul mlebu persiyapan darurat. Batang ngisor gerbang tutup nyopir yaiku pipa super kandel kanthi diameter 2000mm lan kekandelan tembok 85mm. Proyek las dadi masalah utama ing proyek iki, lan jelas ngatasi masalah iki dadi prioritas utama saiki.

Sawise akeh pamriksa, klien duwe minat banget karo mesin las cerdas posisi HW-ZD-200 perusahaan kita.

Institut Standar Kualitas Produk Kementerian Sumber Daya Air nyelenggarakake rapat khusus karo para ahli sing relevan saka kabeh perusahaan kontraktor proyek kasebut kanggo nganakake diskusi mendalam babagan kelayakan metode las mesin las cerdas kabeh posisi, lan pungkasane mutusake nggunakake peralatan HW-ZD-200 YIXIN kanggo nganakake tes data kualifikasi prosedur las lan prosedur las.

other (2)
other (4)

Tes las tembok pipa super kenthel iki sukses banget. Ing kahanan operasi sing kuat, HW-ZD-200 dioperasikake kanthi lancar lan lancar, tanpa ana reaksi sing mbebayani kayata peringatan kegagalan gangguan panas banget, lan intervensi operator minimal. Sawise welding test, ing sangisore saksi, kita ngajak perusahaan inspeksi pihak katelu profesional kanggo nindakake inspeksi kualitas manik las, lan sukses ngliwati inspeksi ultrasonik lan fase non-destruktif. Pungkasane, pelanggan tuku peralatan HW-ZD-200 perusahaan kita dadi peralatan las kanggo proyek iki.

Proyek kasebut resmi diluncurake ing tanggal 1 Agustus 2020, lan spesifikasi diameter pipa las DN2000 * 70mm lan DN1500 * 80mm. Las wis rampung ing pertengahan Oktober, lan proyek kasebut isih ditindakake. Las sing wis rampung dites kanggo deteksi cacat. Nganti saiki, asil tes duwe tingkat pass sing dhuwur lan wis disetujoni kanthi setuju karo pemilik lan pihak konstruksi.

Las Pipa Kandel

Thick Pipe Welding
Thick Pipe Welding (2)
Thick Pipe Welding (1)

Las Lurus

Straight Welding
Straight Welding (2)
Straight Welding (1)

Las Pipa Noromal

Noromal Pipe Welding
Noromal Pipe Welding (1)
Noromal Pipe Welding (2)

Las Flange

Flange Welding
Flange Welding (2)