Tangki Gedhe

YX-150 Digunakake Ing Pipa Baja Tahan Karat Kanthi Efek Apik

Kanggo nanggepi kabutuhan pelanggan, YX-150 digunakake kanggo ngelasake pipa stainless steel kanthi diameter 4,8 meter lan pancen dipuji.

Proyek iki mbutuhake pengelasan cerobong asap pabrik semen. Bahane 304 stainless steel, diameter silinder yaiku 4,8 meter, lan kandel tembok 10-12mm. Sawise akeh perbandingan lan pemutaran, peralatan model YX-150 perusahaan kita pungkasane diadopsi dadi peralatan las otomatis kanggo proyek iki. Las ing situs kasebut seragam lan apik, lan efisiensi luwih saka 4 kali luwih saka las las manual. Aplikasi peralatan kasebut wis entuk umpan balik sing memuaskan saka pelanggan.

Large Tank
Large Tank (2)
Large Tank (1)
Large Tank
IMG_20190315_161705
IMG_20190315_135915
Large Tank
Large Tank (3)
Large Tank (2)
Large Tank
Large Tank (2)
Large Tank (1)