HW-ZD-200

Katrangan singkat:

Minangka produk sing diupdate YX-150PRO, nggunakake robot drive sumbu papat maju, digabungake karo shift tangan lan teknologi ayunan bedhil, malah bisa ngelas pipa ketebalan tembok 100mm (ing ndhuwur Φ125mm). Iki minangka trobosan utama ing teknologi las tembok tembok internasional lan digunakake ing industri minyak lan gas.


Detail Produk

Fungsi:

HW-ZD-200 seri kabeh posisi mesin las pipa otomatis minangka karya paling anyar saka kerjasama antara Tianjin Yixin Pipe Equipment Co., Ltd. lan Universitas Tsinghua. Nggabungake luwih saka sepuluh teknologi paten kayata mlaku otomatis, sistem kontrol elektronik, lan sistem deteksi kesalahan. Iki bisa nyadari kontrol postur lan wektu sing tepat, fungsi ayunan gun cerdas, sanajan pipa sing kandel bisa dipasang kanthi kualitas las sing apik banget. Kekandelan las maksimal bisa nganti 100mm. Iki minangka penjualan panas kabeh posisi mesin las otomatis ing omah lan ing luar negeri, sing akeh digunakake ing las gas lan pipa minyak alami minangka terobosan pertama lan apik. Kabeh sistem nyadari optimalisasi integrasi, nggunakake cangkang baja paduan berkualitas tinggi kanggo rekayasa tahan dampak, desain tampilan eksklusif paten, apik lan loman, kompak lan portebel, lan nduweni integrasi tingkat tinggi. Kabeh komponen bisa dilebokake lan disimpen ing kothak njaba, sing cocog kanggo manajemen ing lokasi lan transportasi antar proyek; Dhasar kothak kasebut dilengkapi roda universal, sing gampang dienggo ing situs lan cocog kanggo macem-macem lingkungan pengelasan sing keras.

ds

Fitur:

◆ Kepala las terintegrasi karo feeder kawat: struktur kompak, pakan kawat stabil, stabilitas busur sing kuat, bobot umume entheng

◆ Rekam data: Sadhar prabayar parameter zona las 360 ° 24, panggunaan maneh kanthi otomatis, kanggo ketemu proses las GMAW / FCAW-GS saka macem-macem kahanan kerja.

◆ Ditrapake: pipa ketebalan 5-100mm. OD: ndhuwur 125mm (kanggo pas lan tutup)

◆ Bahan las: Baja karbon, baja tahan karat, baja paduan, baja suhu rendah.

◆ Gunakake portabel: Ukuran cilik lan bobot entheng. Desain portabel cocog kanggo syarat operasi konstruksi lapangan.

◆ Ing situs kerja: Pipa tetep lan endhas magnetik nyusup ing pipa, sing ngerteni welding otomatis pipa ing kabeh posisi

◆ Kualitas tinggi: Jahitan las wis dibentuk kanthi apik, lan kualitas las las bisa memenuhi syarat deteksi cacat.

◆ Efisiensi tinggi: Efisiensi las tambah 400% (dibandhingake karo las manual tradisional)

◆ Kontrol nirkabel: Nggunakake antarmuka layar tutul warna 5-definisi tinggi, sing bisa ngedit editing, input, panyimpenan, lan ngeling-eling paramèter las wektu nyata

◆ Operasi sing gampang: Latihan sing gampang, wiwitan cepet, nyuda katergantungan las sing langka lan trampil

◆ Tes deteksi: Kualitas las ketemu UT / RT lan tes deteksi cacat liyane.

Parameter Teknis:

Kepala las

Jinis HW-ZD-200
Tegangan operasi Voltase DC12-35V Tegangan DC24dirating daya : < 100W
Range kontrol saiki Merata utawa luwih dhuwur tinimbang 80A luwih murah tinimbang 500A
Range kontrol voltase 16V-35V
Kacepetan ayunan 0-50 Luwes terus-terusan
Lebar ayunan 2mm-30mm Luwes terus disetel
Wektu kiwa 0-2s Terus disetel
Wektu sing pas 0-2s Terus disetel
Kacepetan ayunan bedhil 0-50 Luwes terus-terusan
Lengan ganti amba 2mm-15mm Luwes bisa disetel
Kacepetan las 50-900mm / min, Luwes Unlimited
Diameter pipa sing ditrapake DN114mm ing ndhuwur
Kekandelan tembok sing ditrapake 5-100mm
Bahan sing ditrapake Baja karbon, baja tahan karat, baja paduan, baja suhu sithik, lsp. (Trek khusus stainless steel)
Lamaran Macem-macem las bagean pipa, kayata las pipa-pipa, las pipa-sikut, las pipa-ke-flange (yen perlu, sendhi transisi karo pipa palsu)
Kawat las (φmm) 1.0-1.2mm
Suhu operasi -20 ℃… + 60 ℃
panyimpenan suhu -20 ℃… + 60 ℃
Ukuran (L * W * H) Kepala las 350mm * 260mm * 300mm (kanthi feeder kawat)
Bobot Kepala las 15Kg

Pasokan Daya

Jinis

Sistem Kontrol Daya

Tegangan listrik 3 ~ 50 / 60Hz 400V-15% ... + 20%
Daya sing dirating 60% ED100% ED 16KVA 22.1KVA16.0KVA
Sekering (telat)   35A
Output 60% tingkat mbukak sementara 60% ED100% ED 500A390A
Las saiki lan kisaran voltase MIG  10V-50V10A-500A
Voltase tanpa beban MIG / MAG / Pulsa 80V
Tenaga tanpa momotan   100W
Faktor daya (arus maksimal)   0,9
Efisiensi (saiki maksimal) - 88%
Kisaran suhu panyimpenan   -40 ℃ ~ + 60 ℃
Tingkat EMC   A
Kapasitas arus cendhak minimum saiki Ssc *   5.5MVA
Kelas Perlindhungan   IP23S
Ukuran L * W * H 830mm * 400mm * 370mm
Pasokan voltase kanggo piranti tambahan   50VDC / 100W
Pasokan voltase kanggo piranti adhem   24DC / 50VA

Comparison

Las manual

Las otomatis

Kauntungan Kerugian Kauntungan Kerugian
Piranti sing gampang, gampang disiyapake Dibutuhake skill dhuwur Teknologi otomatis magnetik, panggunaan prasaja lan portebel, tanpa trek Perlindhungan angin dibutuhake
Portable / wétan kanggo mindhah Siklus latihan sing dawa  Efisiensi sing luwih dhuwur: 3-4 kali luwih cepet tinimbang welding manual Biaya sing luwih dhuwur ing siji wektu (nanging nyuda biaya las lan bahan)
serba guna Biaya pegawe sing luwih dhuwur Simpen bahan las: kawat, gas, lan liya-liyane.  
Ruangan sing apik banget Kualitas las sing kurang Ngurangi tenaga kerja las lan biaya tenaga kerja, pengelasan terus-terusan ngirit wektu  
Sifat mekanik sing apik banget Katon tampilan las Ningkatake produktivitas lan nyuda biaya las, kualitas sing bisa dipercaya lan bentuk bentuk sing apik  
Kontrol genangan apik banget ing kabeh posisi Biaya wektu dhuwur lan kerja luwih angel Kebutuhan sing kurang dibutuhake lan siji tombol diwiwiti  
Jembar bahan   Kurang bagean, gampang obah  
detail

Ing Pakaryan Situs

detail (1)
detail (2)
detail (3)
detail (4)

Latihan kanggo asil sing luwih apik

Kita bisa nglatih operator sampeyan kanggo nangani mesin las (kasedhiya operator sing duwe pengalaman las dhasar). Sawise kabeh wis rampung, sampeyan siyap miwiti kanggo ngelas.

Pangopènan

Kita nganggep terus-terusan perusahaan sampeyan. Mula, kita nawakake sawetara solusi perawatan. Kaping pisanan, karyawan sampeyan wis dilatih nindakake perawatan rutin. Yen ana masalah, kita bisa menehi opsi sabanjure.

1. Thanks kanggo lingkungan online, kita bisa menehi solusi kanthi online kanggo ngatasi masalah saka kadohan. Kita bisa menehi dhukungan telephonic kanggo mbantu operator sampeyan.

2. Yen ana masalah, kita bisa nangani cepet-cepet. Yen ana prekara sing ora bisa ditindakake kanthi online, kita uga bisa nawakake latihan situs.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Kategori produk