Konstruksi Kimia & Minyak & Gas

Chemical Construction (1)

Kerjasama Jangka Panjang Kanthi CNCEC & Sinopec

Kanthi R&D 12 taun, mesin las otomatis YIXIN wis akeh digunakake lan akeh dipuji ing CNCEC lan Sinopec. Antarane, Konstruksi Kimia kaping 13, Konstruksi Kimia 16, Konstruksi Bahan Kimia kaping 6 lan akeh perusahaan liyane nggunakake mesin las pipa otomatis YXIN kanthi batch kanggo sawetara kahanan kerja domestik lan manca ing situs. Umpan balik para pelanggan manawa mesin las otomatis YIXIN portabel lan trep, nduweni kinerja apik, bentuk las sing apik lan tingkat jahitan las sing dhuwur, ngirit biaya tenaga kerja lan ningkatake efisiensi produksi.

HW-ZD-200 Digunakake ing Industri Minyak & Gas

HW-ZD-200, sing dirancang kanggo welding pipa minyak lan gas, sukses banget ing pakaryan ing situs.

Tianjin Bomec Offshore Engineering Co., Ltd. minangka anak perusahaan saka Bomec Offshore Engineering Co., Ltd. Utamane nggawe desain lan konstruksi terintegrasi kanggo macem-macem modul, utamane teknik minyak lan gas luar negeri, tanduran gas alam cair lan tambang Perusahaan kasebut didhaptar ing pasar saham A ing 2016 lan kuwat. Proyek iki nggunakake metode penawaran terbuka, lan total 5 perusahaan melu (perusahaan ing Shanghai, perusahaan ing Shandong, perusahaan ing Guangzhou, lan perusahaan ing Zhejiang). Sajrone proses penawaran, peralatan saka macem-macem pemasok nindakake kompetisi las ing situs.

IMG_20161231_104535

Pelanggan kanthi ketat mriksa kinerja mesin, efisiensi las, mbentuk, tingkat pass deteksi cacat lan indikator liyane. Pungkasane, peralatan YX-150 perusahaan kita menonjol lan menang tawaran kanggo proyek iki. Bekerjasama karo Bomec Offshore Engineering, proyek kasebut dituku kanthi akeh. Nganti saiki, jumlah tuku udakara 20 set.

Chemical Construction (1)
Chemical Construction (4)
Chemical Construction (3)
Chemical Construction (1)
Chemical Construction (2)
Chemical Construction (3)
Chemical Construction
IMG_20160628_141729
IMG_20160629_111414
Chemical Construction (1)
Chemical Construction (2)
Chemical Construction