Produk

  • HW-ZD-200

    HW-ZD-200

    Minangka produk sing diupdate YX-150PRO, nggunakake robot drive sumbu papat maju, digabungake karo shift tangan lan teknologi ayunan bedhil, malah bisa ngelas pipa ketebalan tembok 100mm (ing ndhuwur Φ125mm). Iki minangka trobosan utama ing teknologi las tembok tembok internasional lan digunakake ing industri minyak lan gas.

  • YX-150

    YX-150

    YX-150, adaptasi proses las MIG (FCAW / GMAW), cocog kanggo ngelas pipa saka jinis baja. Ketebalan pipa sing ditrapake yaiku 5-50mm (ing ndhuwur Φ114mm), cocog kanggo digunakake ing situs. Kanthi kaluwihan fungsi stabil, biaya murah lan penanganan sing trep, umume digunakake ing omah lan ing luar negeri.

  • YX-150 PRO

    YX-150 PRO

    Ing dhasar YX-150, YX-150 PRO nggabungake sirah las karo feeder las, saengga ora mung ngirit ruang, nanging uga nambah stabilitas pengelasan (amarga jarak sing luwih cedhak antara feeder kawat lan kepala las ), nggawe efek las luwih apik.

  • YH-ZD-150

    YH-ZD-150

    YH-ZD-150, minangka mesin las TIG (GTAW) otomatis, nggabungake macem-macem teknologi las otomatis sing canggih lan cocog kanggo ngelas tabung baja karbon sing ditemplek tipis, baja tahan karat, paduan titanium lan bahan liyane sing ditrapake banget.

  • Closed type welding head

    Kepala las jinis tertutup

    Iki nganggo metode las TIG (GTAW,, cocog kanggo las pipa cilik. Iki kapisah dadi sirah las sing ditutup lan sirah las sing mbukak, sampeyan bisa milih mesin sing cocog miturut diameter pipa.

  • Open type welding head

    Kepala las jinis mbukak

    Iki nganggo metode las TIG (GTAW,, cocog kanggo las pipa cilik. Iki kapisah dadi sirah las sing ditutup lan sirah las sing mbukak, sampeyan bisa milih mesin sing cocog miturut diameter pipa.

  • IDE (Electric Pipe Beveling Machine)

    IDE (Pipa Beveling Pipa Listrik)

    Mesin beveling dipérang dadi jinis ekspansi internal lan jinis clamp eksternal. Utamane digunakake kanggo ngolah permukaan sing rusak lan rata saka pipa mburi logam kanthi syarat amba sing beda. Bisa diproses dadi U, V lan bentuk geometris liyane miturut syarat.

  • IDP (Pneumatic Pipe Beveling Machine)

    IDP (Pipa Pneumatik Mesin Beveling)

    Mesin beveling dipérang dadi jinis ekspansi internal lan jinis clamp eksternal. Utamane digunakake kanggo ngolah permukaan sing rusak lan rata saka pipa mburi logam kanthi syarat amba sing beda. Bisa diproses dadi U, V lan bentuk geometris liyane miturut syarat.

  • ODM (OD-Mounted Electric Pipe Cutting And Beveling Machine)

    ODM (Mesin Pemotong Pipa Listrik OD-Mounted)

    Mesin beveling dipérang dadi jinis ekspansi internal lan jinis clamp eksternal. Utamane digunakake kanggo ngolah permukaan sing rusak lan rata saka pipa mburi logam kanthi syarat amba sing beda. Bisa diproses dadi U, V lan bentuk geometris liyane miturut syarat.

  • ODP (OD-Mounted Pneumatic Pipe Cutting And Beveling Machine)

    ODP (Mesin Pipa Pneumatik OD-Mounted lan Mesin Beveling)

    Mesin beveling dipérang dadi jinis ekspansi internal lan jinis clamp eksternal. Utamane digunakake kanggo ngolah permukaan sing rusak lan rata saka pipa mburi logam kanthi syarat amba sing beda. Bisa diproses dadi U, V lan bentuk geometris liyane miturut syarat.