Teknik Kota

12

Mesin Las YIXIN Otomatis Sing Digunakake Panas Ing Teknik Kota

Mesin las otomatis YIXIN akeh digunakake ing macem-macem pipa rekayasa kota, kayata pipa pemanas, pipa pasokan banyu, lsp, duwe kerja sama jangka panjang karo sawetara cabang Biro SinoHydro lan Biro PowerChina. Amarga portabilitas lan efisiensi dhuwur, mula entuk pujian saka para pelanggan.

Produk Jual Panas YX-150 & HW-ZD-200 Digunakake ing Biro SinoHydro

China SinoHydro Breau minangka departemen utama sing tanggung jawab kanggo teknik kota nasional. Umume proyek PLTA nggunakake peralatan las otomatis YIXIN. Iki ora mung kapercayan saka YIXIN, nanging uga pangenalan YIXIN sing dhuwur.

Municipal Engineering(st)
mmexport1599092049815
mmexport1599092092026
Municipal Engineering(st)
Municipal Engineering (2)
Municipal Engineering (1)
Municipal Engineering(st)
Municipal Engineering (2)
Municipal Engineering (1)
Municipal Engineering
Municipal Engineering (2)
Municipal Engineering (1)