mesin las orbit otomatis

  • HW-ZD-200

    HW-ZD-200

    Minangka produk sing diupdate YX-150PRO, nggunakake robot drive sumbu papat maju, digabungake karo shift tangan lan teknologi ayunan bedhil, malah bisa ngelas pipa ketebalan tembok 100mm (ing ndhuwur Φ125mm). Iki minangka trobosan utama ing teknologi las tembok tembok internasional lan digunakake ing industri minyak lan gas.

  • YX-150

    YX-150

    YX-150, adaptasi proses las MIG (FCAW / GMAW), cocog kanggo ngelas pipa saka jinis baja. Ketebalan pipa sing ditrapake yaiku 5-50mm (ing ndhuwur Φ114mm), cocog kanggo digunakake ing situs. Kanthi kaluwihan fungsi stabil, biaya murah lan penanganan sing trep, umume digunakake ing omah lan ing luar negeri.

  • YX-150 PRO

    YX-150 PRO

    Ing dhasar YX-150, YX-150 PRO nggabungake sirah las karo feeder las, saengga ora mung ngirit ruang, nanging uga nambah stabilitas pengelasan (amarga jarak sing luwih cedhak antara feeder kawat lan kepala las ), nggawe efek las luwih apik.

  • YH-ZD-150

    YH-ZD-150

    YH-ZD-150, minangka mesin las TIG (GTAW) otomatis, nggabungake macem-macem teknologi las otomatis sing canggih lan cocog kanggo ngelas tabung baja karbon sing ditemplek tipis, baja tahan karat, paduan titanium lan bahan liyane sing ditrapake banget.