mesin las pipa cilik otomatis

  • Closed type welding head

    Kepala las jinis tertutup

    Iki nganggo metode las TIG (GTAW,, cocog kanggo las pipa cilik. Iki kapisah dadi sirah las sing ditutup lan sirah las sing mbukak, sampeyan bisa milih mesin sing cocog miturut diameter pipa.

  • Open type welding head

    Kepala las jinis mbukak

    Iki nganggo metode las TIG (GTAW,, cocog kanggo las pipa cilik. Iki kapisah dadi sirah las sing ditutup lan sirah las sing mbukak, sampeyan bisa milih mesin sing cocog miturut diameter pipa.