mesin beveling

  • IDE (Electric Pipe Beveling Machine)

    IDE (Pipa Beveling Pipa Listrik)

    Mesin beveling dipérang dadi jinis ekspansi internal lan jinis clamp eksternal. Utamane digunakake kanggo ngolah permukaan sing rusak lan rata saka pipa mburi logam kanthi syarat amba sing beda. Bisa diproses dadi U, V lan bentuk geometris liyane miturut syarat.

  • IDP (Pneumatic Pipe Beveling Machine)

    IDP (Pipa Pneumatik Mesin Beveling)

    Mesin beveling dipérang dadi jinis ekspansi internal lan jinis clamp eksternal. Utamane digunakake kanggo ngolah permukaan sing rusak lan rata saka pipa mburi logam kanthi syarat amba sing beda. Bisa diproses dadi U, V lan bentuk geometris liyane miturut syarat.

  • ODM (OD-Mounted Electric Pipe Cutting And Beveling Machine)

    ODM (Mesin Pemotong Pipa Listrik OD-Mounted)

    Mesin beveling dipérang dadi jinis ekspansi internal lan jinis clamp eksternal. Utamane digunakake kanggo ngolah permukaan sing rusak lan rata saka pipa mburi logam kanthi syarat amba sing beda. Bisa diproses dadi U, V lan bentuk geometris liyane miturut syarat.

  • ODP (OD-Mounted Pneumatic Pipe Cutting And Beveling Machine)

    ODP (Mesin Pipa Pneumatik OD-Mounted lan Mesin Beveling)

    Mesin beveling dipérang dadi jinis ekspansi internal lan jinis clamp eksternal. Utamane digunakake kanggo ngolah permukaan sing rusak lan rata saka pipa mburi logam kanthi syarat amba sing beda. Bisa diproses dadi U, V lan bentuk geometris liyane miturut syarat.