FAQ

FAQ

Pitakon Paling Sering

Q. Napa diarani pipa kabeh mesin las otomatis posisi?

A: Bisa ngerteni las otomatis ing posisi pipa apa wae, kayata las overhead, welding horisontal, welding vertikal, welding datar, welding seam keliling, lan liya-liyane, uga dikenal minangka robot welding otomatis pipa. Minangka mesin otomatis pipa maju saiki. Pipa wis diatasi utawa diputer, lan troli las bisa obah kanthi mandiri kanggo ngerteni las otomatis.

P. Apa diameter pipa sing bisa ditrapake lan kekandelan tembok mesin kasebut?

A: Cocog kanggo diameter pipa ing ndhuwur 114mm lan ketebalan tembok 5-50mm (HW-ZD-200 cocog kanggo ngelas tembok ketebalan 5-100mm).

Q. Apa bisa las bisa dideteksi nganggo sinar-X lan ultrasonik?

A: Ya, sampeyan kudu GTAW kanthi manual minangka root, peralatan bisa diisi lan ditutup kanthi otomatis. Proses las salaras karo pamriksaan kayata deteksi cacat lan syuting.

P. Apa konfigurasi kabeh peralatan?

A: Troli las otomatis kabeh-posisi generasi kaping lima, sumber daya las impor, feeder kabel, kontrol nirkabel, obor las lan kabel liyane (YX-150 PRO lan HW-ZD-200 nggabungake troli las karo feeder las).

Q. Apa mesin bisa ngelas saka tembok njero?

A: Ya, diameter pipa kudu luwih saka 1 meter, utawa diameter pipa cukup kanggo operator mlebu pipa.

P. Apa gas lan kawat las sing digunakake ing proses las?

A: Dilindhungi 100% karbon dioksida utawa gas campuran (80% argon + 20% karbon dioksida), lan kawat las dikoreksi padhet utawa empuk.

P. Apa kaluwihan kasebut dibandhingake karo las manual?

A: Efisiensi bisa luwih dhuwur tinimbang 3-4 tukang las; lapisan las dibentuk kanthi apik; konsumsi bahan entek sithik. Malah tukang las kanthi informasi las dhasar bisa ngoperasikake kanthi gedhe, ngirit biaya nyewa akeh tukang las profesional kanthi rega sing larang.

Q. Apa roda magnetik troli las tahan suhu dhuwur? Apa daya adsorpsi?

A: Kita nyoba ing lingkungan suhu dhuwur 300 °, lan ora ana atenuasi magnetik, lan daya tarik magnetik isih bisa nahan 50kg.

Q. Kepiye cara nggawe welding overhead?

A: Las overhead minangka jinis welding sing paling angel ing antarane papat posisi las dhasar. Kasedhiya syarat sing dhuwur banget kanggo ngontrol wesi cair, utamane kanggo welding overhead ing ngisor. Tingkat kualifikasi lan pambentukan minangka kesulitan teknis. Peralatan las otomatis kabeh posisi pipa Yixin bisa ngatasi masalah sing ana gandhengane, lan bentuk las apik lan tingkat kualifikasi dhuwur.

Q. Apa kondisi kerja sing cocog kanggo welding pipa otomatis?

A: Operasi konstruksi njero ruangan utawa lapangan (ing situs) bisa ditrapake; pipa tembok sing kandel, pipa raksasa, pipa stainless steel, las flange, las siku, las internal, las eksternal, pengelasan horisontal tank, lsp.

Q. Apa bisa digunakake ing lingkungan ruangan sing keras?

A: Ya, kokoh lan awet, utamane cocog kanggo lingkungan rekayasa rekayasa pipa.

Q. Apa peralatan gampang dioperasikake? Kepiye carane latihan?

A: Instalasi gampang lan operasi gampang. Sampeyan bisa miwiti sajrone 1-2 dina yen duwe tukang las dhasar. Kita bisa nyedhiyakake latihan online utawa malah latihan lan pandhuan ing situs.

Q. Apa ana persyaratan kanggo lingkungan operasi?

A: Ruang kerja mbutuhake ruangan 300mm ing sekitar pipa. Ana lapisan utawa lapisan insulasi ing sanjabane pipa, dianjurake kanggo ngatur trek kasebut. Kanggo pipa kanthi diameter pipa luwih saka 1000mm, disaranake uga kanggo ngatur trek, troli mlaku luwih lancar, lan kualitas las luwih dhuwur.

Q. Apa awak tank bisa las? Apa welding horisontal pipa bisa ngadeg?

A: Ya, welding vertikal utawa horisontal bisa uga.

P. Apa barang-barang sing bisa digunakake lan komponen nganggo?

A: Konsumen: kawat las (kawat las inti padat utawa kawat las fluks), gas (karbon dioksida utawa gas campuran); bagean sing ringkih: tips kontak, nozel, lsp. (kabeh bagean konvensional kasedhiya ing pasar perangkat keras).

P: Kawat jinis apa sing sampeyan gunakake? (diameter, jinis)

A: Kawat fluks: 0.8-1.2mm

Solid: 1.0mm

P: Apa dibutuhake mesin madhep pipa kanggo nyawisake bevel pipa?

A: Ora usah.

P: Kanggo welding, jinis sendhi sing dibutuhake (U / J dobel J / V utawa sendhi bevel?)

A: V&U

P. Apa volume lan bobot troli las?

A: Troli las 230mm * 140mm * 120mm, lan bobot troli yaiku 11kg. Desain umume entheng lan fleksibel kanggo digawa / digunakake.

Q. Apa kacepetan swing lan jembaré troli las?

A: Kacepetan ayunan bisa disetel terus saka 0-100, lan ambane ayunan bisa disetel terus saka 2mm-30mm.

P. Apa kaluwihan peralatan las pipa otomatis Yixin?

A: Perusahaan fokus ing R&D lan pabrik peralatan las otomatis pipa luwih saka 12 taun, lan wis lolos tes para pelanggan lan pasar. Produk kasebut wis ngalami upgrade kaping 5 generasi. Kinerja peralatan las pipa anyar stabil, tingkat kualifikasi las dhuwur, lan lapisan las apik banget. Ana akeh peniru ing pasar. Mangga mripatmu mbukak lan mbandhingake kualitas.

pengin solusi khusus?