IDP (Pipa Pneumatik Mesin Beveling)

Katrangan singkat:

Mesin beveling dipérang dadi jinis ekspansi internal lan jinis clamp eksternal. Utamane digunakake kanggo ngolah permukaan sing rusak lan rata saka pipa mburi logam kanthi syarat amba sing beda. Bisa diproses dadi U, V lan bentuk geometris liyane miturut syarat.


Detail Produk

Mesin beveling pipa pneumatic jinis ekspansi internal digunakake kanggo beveling ujung pipa. Struktur ekspansi dipasang ing tembok njero pipa. Keuntungane yaiku supaya bisa diposisikan lan dipusat kanthi otomatis, lan bisa diinstal kanthi cepet lan gampang. Iki digunakake kanthi akeh ing proyek instalasi pipa lan operasi perbaikan darurat ing petrokimia, gas alam, ketel, tenaga nuklir, lan liya-liyane, lan wis entuk pujian kanthi suara ing omah lan ing luar negeri.

Fitur:

1. Bisa ngolah bevels lan flat kanthi jumlah akeh kanthi cepet, kanthi umur dawa lan kualitas stabil.

2. Motong adhem kanthi lengkap, cocok kanggo macem-macem bahan, kayata stainless steel, baja karbon, baja paduan, lsp.

3. Instalasi sing gampang lan cepet, keselarasan pusat otomatis (jinis ekspansi pipa)

4. Cocog kanggo ngolah alur, chamfer lan sendi datar saka macem-macem bentuk V lan las U, lan uga cocok kanggo flensa cembung lan flens datar sawise welding.

5. Kisaran diameter pipa beda-beda, lan siji piranti bisa nyukupi kebutuhan diameter pipa

6. Sudut bevel bisa dipilih kanthi sewenang-wenang (0-45 derajat)

7. Ringan lan gampang digawa

8. Drive macem-macem, drive listrik lan pneumatik

9. Struktur desain bisa dipérang dadi T, Y, II.

Mode drive:

Pneumatik: Didhukung karo motor pneumatik, tekanan kerja udhara 0,6-1.5Mpa, lan konsumsi udarane 1000-1500L / mnt. Cocog kanggo papan kerja mbebayani lan mbledhos.

Jinis Alur: Jinis V, jinis Y, jinis senyawa, jinis U majemuk, jinis J.

detail

Piranti bevel

detail
detail (3)

Parameter Teknis

Model Kasedhiya Dia. (mm) Kekandelan Alur (mm) Kacepetan Cutter (rpm)
IDP-30 d15-D28 ≤6 75
IDP-80 d28-D89 ≤15 48
IDP-120 d40-D120 ≤15 39
IDP-159 d60-D168 ≤15 36
IDP-219 d65-D219 ≤15 16
IDP-252 d80-D273 ≤15 16
IDP-352 d150-D377 ≤15 14
IDP-426 d273-D457 ≤15 12
IDP-630 d300-D630 ≤15 9

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita