Masa Depan Pengelasan Otomatis

welding

     Minangka tren kanggo konstruksi pipa cerdas mbesuk nggunakake mesin las pipa otomatis kabeh posisi. Tren persyaratan komprehensif mesin las pipa otomatis kabeh posisi jelas. Las pipa kanthi otomatis ing pangertene sejatine njamin kontrol stabil kanggo proses las, proteksi efektif busur lan kolam molten, njamin kateguhan pengaruh las, lan njamin kualitas las. Masalah bottleneck sing matesi operasi konstruksi aliran las semi-otomatis ditambah, lan efisiensi kerja ditambah. Las pipa otomatis kabeh posisi tegese pipa tetep, lan sirah las otomatis muter ngubengi pipa kanggo ngerteni welding pipa kabeh posisi, welding vertikal, lan welding overhead. Kabeh proses las rampung karo tukang las sing ngoper papan remot, sing ora kena pengaruh manungsa lan kurang gumantung karo tukang las. Mula, pipa mesin las pipa otomatis kabeh posisi duwe kaluwihan kualitas las las sing apik, efisiensi las sing dhuwur, lan konsistensi kualitas las sing apik.

AUTO WELDING MACHINE FOR PIPELINE

     Kanthi pangembangan teknologi lan informatisasi, konstruksi pipa mboko sithik kanggo digitalisasi, informatika, intelijen, lan efisiensi. Proyek sing bakal diwiwiti mbesuk bakal nggunakake teknologi las otomatis kanthi skala gedhe. Mbesuk, pipa X90, X100 lan malah luwih dhuwur, pipa kanthi diameter 1422 mm lan dhiameter luwih gedhe, uga bakal nggunakake teknologi las otomatis ing skala gedhe.

    Peralatan las otomatis seri HW-ZD-200 minangka mesin las pipa otomatis kabeh posisi domestik sing dikembangake kanthi independen dening Perusahaan Tianjin Yixin. Iki minangka inovasi ilmiah lan teknologi utama saka Perusahaan Yixin. Bisa ningkatake efisiensi produksi konstruksi kanthi efektif lan ningkatake bisnis konstruksi teknik. Ngalih saka mburi mburi menyang dhuwur. Pengelasan pipa kanthi otomatis kanthi arti sejatine njamin kontrol stabil kanggo proses las, proteksi efektif busur lan kolam cair, njamin kateguhan pengaruh las, njamin kualitas las, ngatasi masalah kemacetan sing mbatesi las semi-otomatis operasi konstruksi aliran, lan nambah Nambah efisiensi kerja.


Wektu kiriman: Mar-26-2021