YH-ZD-150

Katrangan singkat:

YH-ZD-150, minangka mesin las TIG (GTAW) otomatis, nggabungake macem-macem teknologi las otomatis sing canggih lan cocog kanggo ngelas tabung baja karbon sing ditemplek tipis, baja tahan karat, paduan titanium lan bahan liyane sing ditrapake banget.


Detail Produk

Mesin Las TIG Pipa Otomatis Magnetik

YH-ZD-150 seri Tungsten Inert Gas las (mesin TIG) minangka produk utama Tianjin Yixin Pipe Equipment Co., Ltd. Nggabungake macem-macem teknologi las otomatis sing canggih lan cocog kanggo ngelas tabung tembok baja karbon, stainless steel, paduan titanium lan bahan liyane.

Mesin Las Otomatis TIG

Las busur argon manual sing angel angel kanggo njamin kualitas las, dene mesin las TIG kabeh-posisi duwe kualitas las sing dhuwur lan bentuk las sing apik, sing bisa memenuhi standar inspeksi sing dhuwur banget.

Ing proses pengelasan las TIG otomatis, arus las, voltase las, kacepetan panganan kawat lan paramèter liyane sing nduwe pengaruh penting ing asil welding stabil banget. Kualitas las kurang kena pengaruh faktor manungsa, mula tampilan las kasebut apik banget lan kualitas las dhuwur.

YH-ZD-150-1

Kepala las TIG sing dikembangake dhewe entheng lan portebel. Kepala kabeh nggunakake aluminium penerbangan kanggo nggawe awak paling entheng kanggo nyuda konsumsi fisik para konstruktor. Kepala gampang dipasang, gampang lan cepet.

Keuntungan welding TIG otomatis: welding kualitas apik, fusi kuat, kekuatan las dhuwur, penampilan sing apik, ora ana percikan slag las, lsp.

YH-ZD-150

Las otomatis TIG kanthi lengkap nuduhake karakteristik kacepetan dhuwur lan efisiensi dhuwur amarga otomatisasi. Sanalika, amarga asil paningkatan kacepetan las, wektu ngisi argon internal suda banget lan konsumsi gas argon bisa disimpen.

Konfigurasi dhasar peralatan las YX-ZD-150 TIG
• set kepala las TIG
• set sistem kontrol daya impor
• kontrol remot nirkabel
• set tangki banyu 10-20L

Sistem kontrol daya

Ngadopsi sumber daya las TRA SanRex Jepang, kanthi fungsi AC VR anyar lan kinerja las aluminium sing dioptimalake, 30 fungsi panyimpenan paramèter las. Panel kontrol jelas lan gampang dikontrol.

detail3

Kontrol remot multi-fungsi

Parameter proses input layar tutul warna definisi tinggi bisa ditampilake kanthi jelas ing lingkungan apa wae. Liwat layar remot layar tutul, paramèter las kayata dhuwur, kiwa lan tengen, lebar ayunan, kacepetan mlaku, kecepatan pakan kawat lan koreksi dawa busur nalika welding bisa diwujudake liwat layar sentuh, kanthi fungsi penyesuaian lan operasi sing gampang.

detail5
detail4

Parameter Teknis: Kepala Las TIG Otomatis

Parameter

YH-ZD-150

Ukuran sirah (L * W * H)

400mm * 360mm * 300mm (nganggo feeder kawat)

Bobot

14kg

Stroke kerja horisontal

60mm

Kacepetan Swing

0-100

Kacepetan Dipakani Kawat

0-2m / menit

Kacepetan Lumampah

0-500mm / min

Swing kiwa lan nengen manggon ing wektu

0-1000ms bisa diatur

Jembar Ayunan

2-20mm

Stroke bedhil las munggah lan mudhun

40mm

Diameter Kawat

1.0-1.2 Diameter Pakan Kawat: 200mm 3 kilogram

Bahan sing Ditrapake

Cocog kanggo baja karbon, baja campuran, baja tahan karat, aluminium logam tahan api lan paduan aluminium-magnesium, paduan tembaga lan tembaga, paduan titanium lan titanium, lan liya-liyane, lan bisa dipasang ing kabeh arah.

Diameter Pipa sing Ditrapake

Ndhuwur 125mm

Ketebalan Pipa sing Ditrapake

3mm-30mm

Cara Las

Jam 6-12 jam, jam 12-6 jam

Alur sing Ditrapake

Alur bentuk V, alur bentuk V kaping pindho

Parameter Teknis: Pasokan Daya

Parameter

SANARG 315APH

SANARG 500APH

Tekanan Input

Telung tahap 380V ± 10%

Telung tahap 380V ± 10%

Kapasitas Input Rated

TIG 8.9KVA

TIG 25.0KVA

Dinilai Output Saiki

TIG 315A

TIG 500A

Voltase tanpa beban

67.5V

udakara 73V

Duration Load Rating

60% TIG 315A

100% TIG 244A-19v

60% TIG 500A

100% TIG 387A

Cara Cooling

Pendinginan banyu paksa Pendinginan banyu paksa

Kelas Perlindhungan

IP23

IP21S

Kelas Insulasi

KELAS H

KELAS H

Ukuran (mm)

325 * 591 * 520 (ora kalebu cincin)

340 * 860 * 557 (ora kalebu cincin)

Bobot Bersih (kg)

44

80

DETAIL (4)
detail (2)
detail (3)
detail (4)

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Kategori produk