YX-150 PRO

Katrangan singkat:

Ing dhasar YX-150, YX-150 PRO nggabungake sirah las karo feeder las, saengga ora mung ngirit ruang, nanging uga nambah stabilitas pengelasan (amarga jarak sing luwih cedhak antara feeder kawat lan kepala las ), nggawe efek las luwih apik.


Detail Produk

Fungsi:

YX-150 PRO adhedhasar peralatan YX-150 perusahaan kita, sing nggabungake feeder kawat menyang sirah las.

Minangka mesin las terintegrasi kanthi feeder las, YX-150 PRO duwe struktur sing luwih kompak, panganan kawat sing luwih stabil, stabilitas busur las sing luwih apik, lan nyuda bobot peralatan umume. sing digunakake panas ing umume digunakake ing minyak bumi, petrokimia, kimia, panas, gas alam, teknik laut, pemanas banyu kota lan industri las otomatis kabeh-posisi pipa. 

150pro

Fitur:

◆ Kepala las terintegrasi karo feeder kawat: struktur kompak, pakan kawat stabil, stabilitas busur sing kuwat, bobot umume entheng,

◆ Ditrapake: pipa ketebalan 5-50mm. OD: ndhuwur 125mm (kanggo pas lan tutup)

◆ Bahan las: Baja karbon, baja tahan karat, baja paduan, baja suhu rendah.

◆ Efisiensi tinggi: Las cekap lan wektu luwih murah 3-4 kali tinimbang las busur manual.

◆ Ukuran cilik lan bobot entheng. Desain portabel cocog kanggo syarat operasi konstruksi lapangan.

◆ Ing situs kerja: Pipa tetep lan endhas magnetik nyusup ing pipa, sing ngerteni welding otomatis pipa ing kabeh posisi

◆ Operasi gampang: Operasi iki gampang lan gampang dipelajari, lan sampeyan bisa miwiti sajrone 2-3 dina latihan.

◆ Kualitas tinggi: Jahitan las wis dibentuk kanthi apik, lan kualitas las las bisa memenuhi syarat deteksi cacat.

Komponen

yx-150Pro

Kepala las

* Perlindhungan Gas: 100% CO2 / 80% Ar + 20% CO2

* Magnetik sing Diserep

* bobote: 11kg

150

Pasokan Daya KEMPPI 500A

* Pasokan Daya KEMPPI X3

* Telung Frase 380V ± 15%

150 (1)

Kontrol nirkabel

* Gampang Dioperasikake

* Kontrol lengkap

Parameter Teknis:

Model YX-150 Pro
Tegangan Makarya Tegangan Rated DC12-35V Biasa: Daya Dinilai DC24 : < 100W
Range Saiki 80A-500A
Range Tegangan 16V-35V
Kecepatan Swing Swing 0-100 Ngatur terus-terusan
Welding bedhil Swing Width 2mm-30mm Ngatur terus-terusan
Wektu Kiri 0-2s Terus Ngatur
Wektu sing Tepat 0-2s Terus Ngatur
Kacepetan Las 0-99 (0-750) mm / mnt
Diameter Pipa sing Ditrapake Luwih saka DN114mm
Kekandelan tembok ditrapake 5mm-50mm
Bahan sing Ditrapake Baja karbon, baja tahan karat, baja paduan, baja suhu sithik, lsp. (Lacak sing bisa disesuaikan karo stainless steel)
 Las sing Ditrapake Kabeh jinis las segmen pipa, kayata las pipa pipa, las siku pipa, las pipa-pipa, (yen perlu, nganggo sambungan transisi pipa dummy)
Kawat Las (φmm) 1.0-1.2mm

Comparison:

Las manual

Las otomatis

Kauntungan Kerugian Kauntungan Kerugian
Piranti sing gampang, gampang disiyapake Dibutuhake skill dhuwur Teknologi otomatis magnetik, panggunaan prasaja lan portebel, tanpa trek Perlindhungan angin dibutuhake
Portable / wétan kanggo mindhah Siklus latihan sing dawa  Efisiensi sing luwih dhuwur: 3-4 kali luwih cepet tinimbang welding manual Biaya sing luwih dhuwur ing siji wektu (nanging nyuda biaya las lan bahan)
serba guna Biaya pegawe sing luwih dhuwur Simpen bahan las: kawat, gas, lan liya-liyane.  
Ruangan sing apik banget Kualitas las sing kurang Ngurangi tenaga kerja las lan biaya tenaga kerja, pengelasan terus-terusan ngirit wektu  
Sifat mekanik sing apik banget Katon tampilan las Ningkatake produktivitas lan nyuda biaya las, kualitas sing bisa dipercaya lan bentuk bentuk sing apik  
Kontrol genangan apik banget ing kabeh posisi Biaya wektu dhuwur lan kerja luwih angel Kebutuhan sing kurang dibutuhake lan siji tombol diwiwiti  
Jembar bahan   Kurang bagean, gampang obah  
detail

Ing Pakaryan Situs

1
2
3
4

Tudan kanggo asil sing luwih apik

Kita bisa nglatih operator sampeyan kanggo nangani mesin las (kasedhiya operator sing duwe pengalaman las dhasar). Sawise kabeh wis rampung, sampeyan siyap miwiti kanggo ngelas.

Pangopènan

Kita nganggep terus-terusan perusahaan sampeyan. Mula, kita nawakake sawetara solusi perawatan. Kaping pisanan, karyawan sampeyan wis dilatih nindakake perawatan rutin. Yen ana masalah, kita bisa menehi opsi sabanjure.

1. Thanks kanggo lingkungan online, kita bisa menehi solusi kanthi online kanggo ngatasi masalah saka kadohan. Kita bisa menehi dhukungan telephonic kanggo mbantu operator sampeyan.

2. Yen ana masalah, kita bisa nangani cepet-cepet. Yen ana prekara sing ora bisa ditindakake kanthi online, kita uga bisa nawakake latihan situs.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Kategori produk