YX-150

Katrangan singkat:

YX-150, adaptasi proses las MIG (FCAW / GMAW), cocog kanggo ngelas pipa saka jinis baja. Ketebalan pipa sing ditrapake yaiku 5-50mm (ing ndhuwur Φ114mm), cocog kanggo digunakake ing situs. Kanthi kaluwihan fungsi stabil, biaya murah lan penanganan sing trep, umume digunakake ing omah lan ing luar negeri.


Detail Produk

Fungsi:

Seri YX-150 kabeh posisi mesin las pipa otomatis cocog kanggo pipa ing ndhuwur DN114mm lan kekandelan tembok luwih saka 5mm. Pipa tetep lan sirah las nyusup kanthi mandhiri kanggo mujudake las kabeh-posisi otomatis (las 5G).

Proses las nganggo efisiensi tinggi, las gas terlindung gas murah, lan kawat las bisa nganggo kunci padat utawa nganggo fluks. Kepala las kanthi magnetik kepincut karo pipa, lan paramèter las disetel kanthi apik liwat remot kontrol genggam kanggo ngontrol sirah las kanthi otomatis ngelas ing pipa.

detail (1)

Fitur:

◆ Pipa sing bisa ditrapake: Maneka jinis pipa transportasi dawa, pipa distribusi panas, pipa bawah tanah, pipa proses lan liya-liyane, cocog kanggo las ing situs.

◆ Bahan las: Baja karbon, baja tahan karat, baja paduan, baja suhu rendah.

◆ Kawat sing ditrapake: Diameter pipa luwih saka 150mm, kekandelan tembok luwih saka 8mm, Pipa tembok kandel bisa dipasang kanthi pas lan tutup.

◆ Kepala las: Gampang digawa lan diangkut, nyerep magnet permanen lan ditrapake kanggo las otomatis ing situs.

◆ Kontrol jarak jauh: Nyetel lan ngontrol paramèter las ing remot, gampang dipelajari lan digunakake kanthi intensitas tenaga kerja sing sithik.

◆ Efisiensi tinggi: Las cekap lan wektu luwih murah 3-4 kali tinimbang las busur manual.

◆ Kualitas tinggi: Kawat las katon apik banget, ora ana porositas, kalebu slag, kurang fusi lan fenomena liyane. Kualitas las apik, lan tingkat deteksi cacat ultrasonik sing luwih dhuwur luwih saka 97%. Temokake syarat-syarat tes tekanan utawa pengaruh, inspeksi tarik, lentur lan mekanik liyane.

Komponen

2

Kepala las

* Perlindhungan Gas: 100% CO2 / 80% Ar + 20% CO2

* Magnetik sing Diserep

* bobote: 11kg

150

Pasokan Daya KEMPPI 500A

* Pasokan Daya KEMPPI X3

* Telung Frase 380V ± 15%

150 (2)

Pakan Kawat

* Kawat sing Ditrapake: Kawat Solid / Kancing Flux-cored

* Kawat Flux-cored Dia: 1.0mm / 1.2mm

150 (1)

Kontrol nirkabel

* Gampang Dioperasikake

* Kontrol lengkap

Parameter Teknis:

Model YX-150
Tegangan Makarya Tegangan Rated DC12-35V Biasa: Daya Dinilai DC24 : < 100W
Range Saiki 80A-500A
Range Tegangan 16V-35V
Kecepatan Swing Swing 0-100 Ngatur Terusake
Welding bedhil Swing Width 2mm-30mm Terusake nyetel
Wektu Kiri 0-2sSambungake nyetel
Wektu sing Tepat 0-2sSambungake nyetel
Kacepetan Las 0-99 (0-750) mm / mnt
Diameter Pipa sing Ditrapake Luwih saka DN150mm
Kekandelan tembok ditrapake 8mm-50mm
Bahan sing Ditrapake Baja karbon, baja tahan karat, baja paduan, baja suhu sithik, lsp. (Lacak sing bisa disesuaikan karo stainless steel)
Garis las sing ditrapake Kabeh jinis las segmen pipa, kayata las pipa pipa, las siku pipa, las pipa-pipa, (yen perlu, nganggo sambungan transisi pipa dummy)
kawat las (φmm) 1.0-1.2mm
Ukuran (L * W * H) Kepala las230x140x120mm
Bobot (KG) Kepala las 11kg

Comparison:

Las manual Las otomatis
Kauntungan Kerugian Kauntungan Kerugian
Piranti sing gampang, gampang disiyapake Dibutuhake skill dhuwur Teknologi otomatis magnetik, panggunaan prasaja lan portebel, tanpa trek Perlindhungan angin dibutuhake
Portable / wétan kanggo mindhah Siklus latihan sing dawa  Efisiensi sing luwih dhuwur: 3-4 kali luwih cepet tinimbang welding manual Biaya sing luwih dhuwur ing siji wektu (nanging nyuda biaya las lan bahan)
serba guna Biaya pegawe sing luwih dhuwur Simpen bahan las: kawat, gas, lan liya-liyane.  
Ruangan sing apik banget Kualitas las sing kurang Ngurangi tenaga kerja las lan biaya tenaga kerja, pengelasan terus-terusan ngirit wektu  
Sifat mekanik sing apik banget Katon tampilan las Ningkatake produktivitas lan nyuda biaya las, kualitas sing bisa dipercaya lan bentuk bentuk sing apik  
Kontrol genangan apik banget ing kabeh posisi Biaya wektu dhuwur lan kerja luwih angel Kebutuhan sing kurang dibutuhake lan siji tombol diwiwiti  
Jembar bahan   Kurang bagean, gampang obah  
detail

Ing Pakaryan Situs

detail-(11)
detail-(10)
detail-(9)
https://youtu.be/xZ5CXvhWGRE

Latihan kanggo asil sing luwih apik

Kita bisa nglatih operator sampeyan kanggo nangani mesin las (kasedhiya operator sing duwe pengalaman las dhasar). Sawise kabeh wis rampung, sampeyan siyap miwiti kanggo ngelas.

Pangopènan

Kita nganggep terus-terusan perusahaan sampeyan. Mula, kita nawakake sawetara solusi perawatan. Kaping pisanan, karyawan sampeyan wis dilatih nindakake perawatan rutin. Yen ana masalah, kita bisa menehi opsi sabanjure.

1. Thanks kanggo lingkungan online, kita bisa menehi solusi kanthi online kanggo ngatasi masalah saka kadohan. Kita bisa menehi dhukungan telephonic kanggo mbantu operator sampeyan.

2. Yen ana masalah, kita bisa nangani cepet-cepet. Yen ana prekara sing ora bisa ditindakake kanthi online, kita uga bisa nawakake latihan situs.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Kategori produk